fredag 7. februar 2014

INSPIRASJON I LANGE BANER

Smak

Messa på Lillestrøm ga god uttelling. Nye, deilige produkter, spennende serveringstips,- og ikke minst mange nye hyggelig mennesker. Er man opptatt av gode smaksopplevelser, "rene" produkter, lange tradisjoner er dette et eldorado for slikt!

På standen til TINE tenker de slik om inspirasjon:


Dette kan vi også stå inne for! Her på gården har matproduksjon stått sentralt siden gården ble etablert på 1830-tallet. Vi produserer ikke mat lenger selv, men ønsker å være en kanal for mattradisjoner fra inn og utland. God pesto eller olivenolje fra Liguria i Italia kombinert med kylling fra Stange her i Vestfold.

Arnt Harald Stange har vært dyktig,- hele Norge har hørt om Stange-kylling tror vi. Vi traff ham på messa og hadde en inspirerende prat. De kombinerer tradisjon, kunnskap med glede og humor. Se bare på denne morsomme "bilen", skulle vi hatt en slik for pizza-på-hytta-eller-campingen-levering" kanskje,- hmm, noe å tenke på :)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar